GlutenBio d.o.o. je tvrtka koja se bavi veleprodajom i maloprodajom proizvoda bez glutena, a nastala je s ciljem da olakša put do kvalitetnih proizvoda svim ljudima koji se moraju ili žele hraniti proizvodima bez glutena.

U ulici Crvenog križa 33 u Zagrebu, otvorili su vrata prvog specijaliziranog bezglutenskog dućana u Hrvatskoj te u njemu, kao i na webshopu www.glutenbio.hr , na jednom mjestu možete naći kvalitetne i ukusne bezglutenske proizvode.

Kako bi svojim kupcima osigurali bezglutenske proizvode vrhunske kvalitete postali su ekskluzivni distributeri iskusnih proizvođača kao što su Dialcos, Farabella i Aleksandrija. U ponudi se mogu naći i proizvodi  drugih partnera, kao što su: Šapica, Rica, Katin kruh, Denver Food, Bezgluten, Piaceri Mediterranei, Torras, Makedonske delicije i mnogi drugi.

Njihov specijalizirani dućan bez glutena bogat je velikim izborog bezglutenskih namirnica. Možete birati između 30 vrsta različitih tjestenina, njoka, pekarskih proizvoda, mlinaca. U ponudi imaju i umake, namaze, gotove juhe i začine, kekse, čokolade, kave, sjemenke, orašaste plodove, sladoledi, oblatne…

Ukoliko pak volite sami pripremati kruh onda će vam se sigurno svidjeti i njihova bogata ponuda brašna: heljdino, kukuruzno, rižino, teff, proseno, tapioka itd.

Pozamašan im je i smrznuti program tako da u dućanu možete pronaći i burek, lisnato tijesto, vučeno tijesto, gotove pizze i podloge za pizzu.

No, iako je bezglutenska hrana skuplja od klasične, u GlutenBio dućanu možete pronaći kvalitetne proizvode već od 3 kune. Velik izbor nudi i mogućnost odabira svima prihvatljive cijene.

Osim prodaje, Glutenbio d.o.o. se bavi i organizacijom radionica (grupnih i individualnih), seminara i škole kuhanja bez glutena te savjetovanjem (idealna pomoć kada friško dobijete dijagnozu i ne znate od kuda početi).