O NAMA

Što je tako posebno kod nas?

Prvi smo u izradi slastica za alergičare kako zbog kvalitete naših slastica tako i zbog raznolikosti ponude. Sve slastice izrađujemo od najkvalitetnijih namirnica bez glutena te, prema vašim potrebama, i bez drugih alergena.

Imate ideju kako bi trebala izgledati vaša torta ili želite nešto lijepo, ali ne znate točno što? Tu smo da ostvarimo vaše zamisli ili da vam pomognemo s idejama. Oko svega se možemo dogovoriti .

Tu smo i za sve vas koji nemate prehrambena ograničenja, već birate zdravije se hraniti. Za vas također prilagođavamo recepte te mijenjamo određene namirnice njihovim zdravijim alternativama.

I na kraju ono najbitnije… Budite sigurni da ćemo prilikom izrade vaših slastica apsolutno ispoštovati dogovor vezan za vaša prehrambena ograničenja. Kao mama djece alergičara, znam koliko je važno povjerenje i sigurnost da neće doći do kontaminacije alergenima.

Tko sam ja & kako je nastala ideja o TiA’s Gluten Free?

Zovem se Martina i ponosna sam mama 2 predivna dječaka, Tibora i Adriana.

 

Tiboru je u dobi od 2 godine dijagnosticirana celijakija, a pola godine kasnije rodio se Adrian kojemu su u dobi od 2 mjeseca dijagnosticirane alergije na jaja, protein kravljeg mlijeka (pkm), orašaste plodove i soju. Postavljanjem dijagnoze izbacila sam iz prehrane alergene koji su dječacima smetali, no tada je nastao problem. Nisam imala dosta znanja o tome kako pripremiti određene obroke, a samim tim i slastice, te sam krenula proučavati i istraživati.

 

U početku sam svakom od njih pojedinačno spremala, no onda sam odlučila pripremati hranu bez svih 5 alergena kako bi ju obojica mogli jesti. Malo po malo, dolazila sam do informacija koje sam u praksi isprobavala i s vremenom postajala sve bolja u spremanju takvih slastica. Praćenjem raznih grupa, u kojima sam i sama tražila odgovore na svoja neka pitanja, shvatila sam da ima jako puno djece koja zbog svojih prehrambenih ograničenja često ostaju zakinuti po pitanju slatkog. Tada se polako počela rađati ideja da svoje znanje iskoristim kako bih pomogla i drugim roditeljima koji prolaze kroz isto.

Apsolutno sve što radim je bez glutena, a po potrebi prilagođavam recepte kako bih izbacila jaja, pkm, laktozu, orašasto i ostale alergene, koliko je to moguće.

Misija

Stvarati najbolje zdrave slastice prema potrebama i željama kupaca te im omogućiti bezbrižno uživanje u slatkim zalogajima. Dobiveno povjerenje opravdati kontinuiranom kvalitetom.

Vizija

Personaliziranim pristupom prehrambenim ograničenjima kupaca te održavanjem kvalitete proizvoda, postati prvi izbor pri odabiru slastica bez glutena i ostalih alergena.

Što vi kažete o našim slasticama

Slavljenik je bio oduševljen! Hvala!

Ana

Sve pohvale od okusa, dekoracije, autića… Veliko hvala od srca! Preporučam vas svima jer je torta HIT!

Sanja

Slavljenik je bio oduševljen, a torta prefina. Hvala Vam!

Sanda

Predivno i prefino! Malena oduševljena! Hvala Vam na trudu

Dasha

Nadmašite sve slike i samu sebe svaki put!

Ivona

Torta je super!!! Jako joj se svidjela i jako je ukusna. Hvala! Veselim se daljnjoj suradnji.

Klaudija

Mama je bila oduševljena!

Ana

Prava umjetnica! Ne samo oku lijepo, nego i nepcu fino!

Amalija

Nekoliko sam tortica jela i sa svakom sam bila oduševljena, prefinoooo!

Jasminka

Hvala vam puno! Torta je prekrasna i stvarno ukusna, vrijedi svake kune. Hvala vam na strpljenju!

Patricia

Jako je fina bila… i kratko je trajala.

Sandra

Torta je kao i uvijek bila prefina!

Marina

Što kažu mediji o nama